top of page

cunoasterea inseamna putere

Cercetare

In cadrul Milk Bar, suntem dedicati in a concepe produse care imbunatatesc sanatatea animalului si sunt usor de utilizat. Am investit mult timp si energie in cercetari pentru a intelege mai bine ce se intampla atunci cand un vitel este alaptat prin diferite metode.

Vrem sa te informam despre modul in care afecteaza aceste metode sanatatea vitelului ca sa poti lua decizii bune pentru ferma ta.

 

Acestea sunt cercetari interesante care s-au desfasurat sub controale clinice pentru a identifica adevarul presupunerilor existente.

Daca ai intrebari sau doresti sa aflii mai multe informatii, trimite-ne un mesaj.

Obiectiv: Sistemul digestiv

In anul 2014 s-a realizat un studiu independent pentru a evalua implicatiile pe care le are alaptarea rapida in sistemul digestiv al viteilor tineri. Descoperirile au dus la un nou nivel de intelegere al sistemului digestiv si cum functioneaza acesta si cum absorbtia de lactoza este afectata negativ de alaptarea rapida.

Obiectiv: Crestere in greutate

In anul 2008, intr-un experiment efectuat in SUA, s-a descoperit ca viteii alaptati prin tetinele Milk Bar au avut parte de cresteri pozitive in greutate si un consum ridicat de cereale.

Obiectiv: Eficienta timpului 

Mult apreciata Ferma de cercetare Moorepark din Irlanda a desfasurat o cercetare ce s-a axat pe eficienta timpului in diferite sisteme de crestere a viteilor. Sistemul Milk Bar s-a dovedit ca fiind cel care reduce timpul si munca cel mai mult.

Obiectiv: Stare generala de sanatate

In anul 2016, sistemul Milk Bar a fost implementat in 3 ferme diferite, inregistrand factori cheie cum ar fi greutatea, timpul si incidentele de diaree.

Obiectiv: Crestere in greutate

In anul 2008, intr-un experiment efectuat in SUA, s-a descoperit ca viteii alaptati prin tetinele Milk Bar au avut parte de cresteri pozitive in greutate si un consum ridicat de cereale.

Obiectiv: Perioada de intarcare

In anul 2017, in Italia a fost inregistrat impactul folosirii tetinelor Milk Bar pe viteii de bivol. Rezultatele cresterilor mai ridicate in greutate au permis fermierilor de bivoli sa faca intarcarea mult mai repede, reducand astfel din costuri.

bottom of page